"Це за Іловайськ": Нардеп Береза назвав винних у підпалі свого будинку

Парламентар стверджує, що це восьмий замах на нього протягом трьох років.

Юрій Береза. Фото:news.liga.net

Нардеп від "Народного фронту" Юрій Береза звинуватив у підпалі свого будинку на Дніпропетровщині нардепа від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула. Про це Береза розповів виданню INSIDER, передають Патріоти України.

"Я на 90% упевнений, що це – робота Вілкула, на 10% – що це чеченці чи ФСБ. За Іловайськ. Якщо ми з'ясуємо, що це Вілкул, це буде простіше. Якщо росіяни – складніше. Ви ж знаєте, що ФСБ усе доводить до кінця", – розповів Береза.

Нардеп стверджує, що це восьмий замах на нього протягом трьох років.

Береза запевнив, що його не було вдома, коли трапився інцидент, а також спростував звинувачення в тому, що побив затриману охоронцями людину.

"У мене був із ним тільки візуальний контакт, коли я сказав викликати правоохоронців", – зазначив Береза.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...