Це змінить футбол: ФІФА запровадить принципове нововведення на ЧС-2018

Для того, аби остаточно впровадити систему VAR, на її тестування пішло близько двох років. Система відеоповторів була використана майже в тисячі поєдинках.

Ілюстрація:ЧемпіонМіжнародна футбольна організація (ФІФА) прийняла рішення використовувати систему відеоповторів на майбутньому чемпіонату світу, який у 2018 році прийме Росія. Як повідомляє офіційний сайт IFAB, міжнародна рада футбольних асоціацій спільно з ФІФА прийшли до рішення, що відтепер VAR офіційно включена в правила футболу та буде використовуватися на постійній основі, зазначають Патріоти України.

Слід зазначити, що для того, аби остаточно впровадити цю систему, на її тестування пішло близько двох років. Система відеоповторів була використана майже в тисячі поєдинках.

Таким чином, VAR буде використовуватися вже на ЧС-2018, який відбудеться влітку з 14-го червня по 15-те липня. Щодо використання відеоповторів в окремих європейських чемпіонатів то тут ситуація виглядає таким чином:

- чемпіонат Англії прийме рішення лише у наступному місяці;

- чемпіонати Іспанії та Франції хочуть впровадити цю систему, починаючи з наступного сезону;

- чемпіонат Німеччини, у свою чергу, хоче використовувати VAR у двох лігах.

До речі, що ця система працювала під час клубного чемпіонату світу у 2016 році.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...