Цікаво, скільки витрачають "злодії у законі": Стало відомо, скільки витратили на свій "сходняк" у Києві судді

З'їзд суддів у столиці - помпезна подія, яка обходиться державі в кругленьку суму в майже один мільйон гривень.

На харчуванні суддів не економили. Фото: скріншот з відео.

Цього тижня в Києві в Жовтневому палаці відбувся позачерговий з'їзд суддів, куди з'їхалися з усієї України понад 300 служителів Феміди, аби обрати нових членів Вищої ради правосуддя, що прийшла на зміну Вищій раді юстиції. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН, передають Патріоти України.

Саме цей орган вирішує, чи звільняти суддів, які замішані в корупції. І часто саме цей орган покривав колег. За останні три роки по трьом сотням суддів Майдану не ухвалено жодного кримінального вироку. Процес звільнення за порушення присяги суддями успішно гальмується. Звільнивши 33 найодіозніших суддів, Вища рада правосуддя продовжує неквапливо розглядати справи більше 250 інших кандидатів на звільнення, трирічний термін давності по справах яких спливе дуже скоро.

З'їзд суддів у столиці - помпезна подія, яка обходиться державі в кругленьку суму в майже один мільйон гривень. Із них на харчування, каву, чай та воду витратили половину – 476 тисяч гривень. Оренда Жовтневого палацу на два дні обійшлася в понад 250 тисяч гривень.

Крім обіду, кожному судді-делегату вручали портфель. А в ньому - спеціальна брендована ручка та роздруковані матеріали з'їзду. Жили судді в готелі "Україна" (через дорогу від Жовтневого палацу), де номер для кожного, як розповідали учасники з'їзду, коштував від 1,6 тисячі гривень на добу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...