Цінний слуга усіх режимів: Найєм розповів про високопоставленого працівника Феміди

Суддя Чаус відрізнявся надзвичайною "живучістю": і проти активістів 2013-2014 років справи вів, і проти Корбана вів, і розшук Іванющенка скасував. Цього разу від НАБУ йому втекти не вдалося.

Микола Чаус. Фото google.com

Детективи НАБУ дійсно затримали скандального суддю Дніпровського районного суду Києва Миколу Чауса. Про це написав нардеп Мустафа Найєм на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Николай Чаус занимался весьма чувствительными кейсами - системно работал против активистов в 2013-2014 году, остался на своей должности после Майдана, вел дело Геннадия Корбана и даже успел отменить розыск Юрия Иванющенко", - написав Найєм.

"Чаус обслуживал Администрацию президента во времена Виктора Януковича и, очевидно, может многое рассказать о том, как устроено ручное управление судами сегодня", - додав нардеп.

Раніше в НАБУ повідомили, що детективи розкрили суддю Дніпровського районного суду Києва під час отримання великого хабаря.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...