Циклон з Італії скоро усе змінить: Синоптик поділилася прогнозом на найближчі дні

Морози будуть тривати зовсім недовго.

Циклон з Італії принесе мокрий сніг. Фото: Укрінформ.

В Україні у середу, 7 лютого, очікується холодна погода. А з 9 лютого над заходом України пануватиме циклон з Італії. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebooк, передають Патріоти України.

"Ранок в Україні морозний - не те слово. Адже температура повітря, наприклад, у західних областях опускалась до -17-майже до -20 градусів! На півночі київської області, у Чорнобилі, було -15 градусів. Словом, сподіваюсь, що незадоволені зимою нарешті трохи розслабились від природного плину життя", - написала вона. Найближчої ночі, 7 -го лютого, морози ще втримаються, очікується -8-14 градусів, місцями на заході -15-20, на півдні -1-6 градусів. Проте вже завтра вдень температура повітря підвищиться і становитиме від 4 градусів морозу до 1 тепла, а на Півдні +1+4 градуси. Опади малоймовірні, "хіба тумани вночі й вранці та підступна ожеледиця на дорогах".

У Києві в ніч на середу, 7 лютого, стовпчик термометра показуватиме -9-12 градусів, вдень потепліє до 0-2 градусів морозу. Істотних опадів не очікується. "Вже 8-го лютого в західній частині, а 9-го лютого - на значній частині території України циклон з Італії заведе нам своє геніальне "ліб`ямо" - Libiamo ne' lieti calici (з італ. "Налиймо високі бокали" – ред.). А саме: сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу і потепління до відлиги!" – зазначила Діденко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...