Турчинов протестував Мобільний командний пункт для дистанційного запуску бойових ракет (відео)

Саме за допомогою мобільного командного пункту секретар РНБО Олександр Турчинов керував черговими випробувальними ракетними пусками зі свого робочого місця.

Турчинов протестував новий мобільний пункт. Фото: скріншот з відео.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов протестував мобільний командний пункт, що дозволяє управляти спецопераціями дистанційно. Пункт отримав в своє розпорядження Головний ситуаційний центр України, повідомляє прес-служба РНБО в середу, 12 квітня. Новину передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, мобільний командний пункт має систему захищеного конфіденційного аудіо- та відеозв’язку, безпілотні літальні апарати і комплексну систему відеоспостереження, дозволяє забезпечувати оперативне управління та аналіз складних ситуацій в сфері безпеки і оборони як з Головного ситуаційного центру РНБО, так і з будь-якого іншого захищеного центру.

“Саме за допомогою мобільного командного пункту секретар РНБО Олександр Турчинов керував черговими випробувальними ракетними пусками зі свого робочого місця”, – додали в РНБО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...