Туреччина більше не буде дешевим задоволенням: Авіаквитки для росіян злетіли на 76%

Авіаквитки в Анталью з Санкт-Петербурга стали дорожче в середньому на 25%. "Аерофлот" підняв ціни на 37,9%, рейс зі стикуванням у "Чеських авіаліній" став дорожче на 71,4%.

Туреччина тепер буде для росіян недешевим задоволенням. Ілюстрація: qha.com.ua.

Вартість авіаквитків на маршрут Москва - Анталія злетіла на 75,6% після рішення про відновлення чартерних перельотів між Росією і Туреччиною. Про це повідомила Асоціація туроператорів Росії (АТОР), передають Патріоти України з посиланням на "Коммерсант".

"Подготовленный по запросу АТОР отчет онлайн-агентства Aviakassa свидетельствует о росте интереса к Турции россиян после официального открытия направления. Всплеск запросов на рейсы в Анталью произошел 1 июля — именно в этот день стартовали продажи и туроператоров. Если в конце июня количество запросов варьировалось от 5 до 13 тысяч в день, 1 июля россияне смотрели цены на билеты из Москвы в Анталью примерно 30 тыс. раз. Далее запросов стало чуть меньше: 5 июля Турцию на портале искали уже около 23 тыс. человек", — йдеться в повідомленні.

Також в АТОР відзначили, що в кінці червня Pegasus Airlines продавав квитки в Анталью за 7,5 тис. руб. (в одну сторону). Зараз же квитки з вильотом 1 серпня можна купити за 9,8 тис. руб. (+ 30,7%). Квитки у "Азербайджан Ейрлайнз" подорожчали на 264% (до 13,5 тис. за квиток 1 серпня). Найнижчі ціни виставлені на рейси як мінімум з однією пересадкою. Прямі рейси на ці дати ще дорожче - у "Аерофлоту" 21,4 тис. руб. в одну сторону, у Turkish Airlines - 48 тис. рублів. Авіаквитки в Анталью з Санкт-Петербурга стали дорожче в середньому на 25%. "Аерофлот" підняв ціни на 37,9% (17,5 тис. руб. в одну сторону з вильотом 1 серпня), рейс зі стикуванням у "Чеських авіаліній" став дорожче на 71,4% (18,7 тис. рублів) .

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...