"Тут зупиняються президенти, шейхи і Тимошенко": Лідерка "Батьківщини" живе у найкрутішому готелі у США (відео)

Українська делегація зупинилася в набагато більш простому - "Хілтон Вашингтон".

Готель, де зупинилась Тимошенко. Фото: travelsort.com.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зупинилася в одному з фешенебельних готелів США, де номер за ніч коштує більше 200 тисяч гривень. Про це розповів журналіст, колишній керівник "Дорожнього контролю" Ростислав Шапошников, передають Патріоти України.

"Це готель" Інтерконтиненталь Віллард ", урядовий квартал всього в 200 метрах від Білого дому. Тут зупиняються президенти, шейхи і Тимошенко. Це один з топових готелів. Українська делегація зупинилася в набагато більш простому - "Хілтон Вашингтон". Однак Тимошенко завжди тяжіла до розкоші", - розповів журналіст. Відзначимо, він зняв обстановку і інтер'єри готелю на відео.

На ресепшн інформацію про те, що в цьому готелі зупинилася Тимошенко, підтвердили. Крім того, журналіст натрапив в готелі на заступника голови партії "Батьківщина" Григорія Немирю. Після того, як у нього попросили організувати зустріч з Тимошенко, Немиря відповів, що у глави "Батьківщини" занадто щільний графік і пообіцяв зв'язатися з журналістами.

Варто зазначити, що в національному молитовному сніданку з президентом США Дональдом Трампом у Вашингтоні візьме участь від 50 до 70 представників України. Їх прізвища не уточнюються, але вже зараз відомо про традіційну участь у заході народного депутата Павла Унгуряна, голови Національної телерадіокомпанії України Юрія Артеменка, нардепів Оксани Білозір, Валерія Карпунцова, Георгія Логвинського, Юлії Тимошенко та інших.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...