Тваринки зголодніли: На Миколаївщині домашні свині з'їли чоловіка

Пошматоване тіло пенсіонера знайшли на його подвір'ї.

В'єтнамська свиня. Фото: Преступности.НЕТ.

У селі Ковалівка Миколаївської області в'єтнамські свині частково з'їли свого вісімдесятирічного господаря. Про це повідомляє місцеве видання Novosti N, передають Патріоти України.

Зазначається, що пошматоване тіло пенсіонера знайшли на його подвір'ї. Сусіди, які забили на сполох через тривалу відсутність чоловіка і прийшли до нього, побачили тулуб чоловіка без голови, рук і внутрішніх органів. Перед селянами постала страшна картина: домашні в'єтнамські свині просто доїдали свого господаря.

Зазначається, що пенсіонера востаннє бачили живим в суботу, 17 лютого. Ймовірно, він міг померти просто у дворі власного будинку, а вже після цього, голодні свині обгризли його труп. Тіло чоловіка буде направлено для встановлення причини смерті. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України ( "Умисне вбивство" з поміткою "нещасний випадок").

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...