"Эти двое Кремлю по-настоящему не нужны": Адвокат пояснив, чому прямого обміну Савченко на полонених ГРУшників не буде

Володимир Путін дуже хотів би обміняти українську льотчицю на Крим, але йому дали зрозуміти, що це неможливо.

Надія Савченко. Фото: podrobnosti.ua.

Обмін народного депутата України Надії Савченко, яку судять в РФ за сфабрикованою кримінальною справою, на затриманих в Україні російських військовослужбовців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва є нерівнозначним, тому він навряд чи відбудеться. Про це адковат українки Ілля Новіков сказав у бесіді з журналістом Романом Бочкалою, повідомляється на його сторінці у Facebook. Новину передають Патріоти України.

"Прямого обміну на Єрофєєва та Александрова не буде. Фігури абсолютно нерівнозначні. Ці двоє Кремлю по-справжньому непотрібні. За Надю (Путін.- ред.) хоче приз солідніше - аж до визнання Криму. Але цього не буде. І, як я зрозумів, на сьогоднішній закритій зустрічі з адвокатами Савченко Порошенко дав це зрозуміти", - написав журналіст.

"При цьому можуть бути інші вагомі аргументи. І вони можуть бути прийняті українською стороною. Переговорний процес триває. І, якщо в результаті компроміс буде знайдений, то чисто формально дійсно може відбутися обмін Наді на двох ГРУшників. Але під цим стоятиме ще щось, про що ми, можливо, ніколи не дізнаємося. Головне, щоб Надя повернулася. І повернулася живою", - наголосив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...