"Ти вбивав наших дітей голодом, а тепер вирішив і холодом!" - Мешканці Донецька проклинають Захарченка

У розповіді ватажка терористів про світле майбутнє вже майже ніхто не вірить.

Олександр Захарченко. Фото: соцмережі.

Сьогодні, 6 грудня, донеччани проклинають ватажка самопроголошеної республіки Олександра Захарченка через холод і голод, які прийшли у місто разом з бойовиками. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Жителі Донецька скаржаться на те, що в квартирах в усьому місті масово відключають опалення і гарячу воду. Людей дуже обурює те, що ніхто не озвучує хоч яку-небудь інформацію з приводу раптових змін. У зв'язку з низькою температурою на вулиці батареї в квартирах остигають дуже швидко. Стурбовані батьки у своїх холодних квартирах всіляко намагаються відігріти замерзаючих дітей.

Ватажок невизнаної "ДНР" Олександр Захарченко постійно говорить у своїх гучних промовах про братні народи, про світле майбутнє, яке жителі Донецька вже і в своїх мріях забули. А насправді в той час, коли Захарченко їздить на дорогих автомобілях, купує нерухомість, балуючи себе і своїх рідних, донецькі жителі не можуть собі дозволити не те, щоб купити м'ясо по фантастичній ціні, а й просто назбирати кілька рублів на хліб.

Донеччани знаходяться в істериці від так званого "благополуччя", яке пообіцяв їм ватажок самопроголошеної "ДНР". За словами однієї з городянок Катерини, батареї в її квартирі стали холодними ще в 12 дня в суботу. Відразу після цього перестала йти гаряча вода. Після звернення в диспетчерську, дівчина отримала інформацію про відключення газу. Про воду та опалення відомостей не надходило.

Холод і голод панують в окупованому Донецьку. Ціни в магазинах стають все вищими, а зарплати при цьому не те, що не ростуть, вони просто не виплачуються. Також відзначимо, що бензину на заправках майже немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...