"Ти рогоносець, Бонасьє!": У Росії надійшла в продаж незвичайна голова "Путіна" (фотофакт)

Придбати такий предмет інтер'єру росіяни можуть за 6450 руб.

Тепер кожний спортсмен може придбати собі Путіна. Фото: ТАСС.

Голова президента РФ Володимира Путіна у вигляді гирі з'явилася у продажу в російських магазинах. Відповідний знімок оприлюднив на своїй сторінці у Facebook блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"Голова" Путіна під назвою "Лідер" важить 16 кілограмів. А придбати такий незвичайний предмет інтер'єру росіяни можуть за 6450 руб. (2954 грн за курсом НБУ).

Користувачів мережі не на жарт розвеселив цей "твір мистецтва". Деяким здалося, що Путіну приробили роги. "Ти рогоносець, Бонасье! Ти рогоносець!", - процитувала Олена Султанова фразу з фільму "Д'Артаньян і три мушкетери". "А я чомусь про роги подумав", - підтвердив думку про нарости на голові Леонід Хожанов. "Щезни, сатана", "Підняти й опустити лідера!", "Легкий лідер чомусь. Всього 16 кг!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...