Типовий "русский мир": В окупованому Харцизьку окупанти сформують полк "казаків" на чолі з "отаманом" Ібрагімом (відео)

Найманець з Північної Осетії вже підтвердив, що в російські окупаційні війська беруть і підлітків, що, згідно з міжнародним правом є військовим злочином.

Ібрагім Багієв. Фото:Twitter

Російське окупаційне командування доручило найманцю з Північної Осетії формувати "козачий полк" з жителів окупованого Харцизька. Про це повідомив харцизький телеканал, підконтрольний окупаційній владі, новинний сюжет якого оприлюднено в YouTube, зазначають Патріоти України.

Пропагандисти харцизьких колаборантів пафосно повідомили, що "отаманом" харцизького "козачого полку" терористичного "приазовського козачого війська" нібито обраний найманець Ібрагім Багієв з Північної Осетії.

Показово, що пропагандистів навіть не збентежило, що найманця Багієва, який "до Донбасу вже встиг прикипіти душею", обирало аж шестеро вояків "русского мира" в шапках.

Сам залітний "отаман" Ібрагім на прізвисько "Терек" підтвердив, що в російські окупаційні війська беруть і підлітків, що, згідно з міжнародним правом є військовим злочином.

Зокрема, терористичний "отаман" агітував вступати в "полк" підлітків 16 років. За словами "зам по тилу полку" Валерії Михайлової, сам "полк" налічує 60 терористичних "козаків", ще 30 проходять навчання.

Іншими словами, "полк" складається зі звичайних двох взводів і одного навчального.

За даними "Миротворця", громадянка України, пособниця терористів і окупантів Михайлова Валерія Євгенівна, 1966 року народження, була одним з організаторів "референдуму" про створення "ДНР" в Краматорську.

Проживала на вулиці Парковій, 84, квартира 104. Після звільнення міста, Михайлова втекла разом з "братами по розуму" на окуповану територію Донбасу, де вислужила собі посаду "зампотилу" типу "полку" терористичного козацтва.

"Отаман" Ібрагім поки не був внесений до бази даних "Миротворця", але це, як кажуть, можна виправити.

Як стало відомо, Ібрагім Багієв служив строкову службу в 24-й окремій бригаді спеціального призначення (обрСпН) ГРУ ГШ СРСР. Зараз 24-я обрСпН ГРУ ГШ РФ. Підрозділи з'єднання і окремі групи військовослужбовців брали участь у війні на Донбасі.

Показово, що в складі російських окупаційних військ на Донбасі старшина запасу Багієв перетворився в капітана.

В цілому даний новинний сюжет телеканалу харцизьких колаборантів ще раз підтверджує, що на окупованій території Донбасу всім заправляють окупанти, призначаючи начальниками над місцевими терористами найманців, "легалізуючи" їх за допомогою пропагандистів і псевдовиборів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...