У Ахметова великі неприємності: "Київ не буде подовжувати контракт з "Київенерго", - нардеп

Розпочато підготовку нових умов угоди на управління. Основою договору стануть енергоефективність, модернізація теплового господарства, зниження виробничих витрат, що в подальшому дозволить вплинути на тариф.​

Дмитро Білоцерковець. Фото: Cyberspace & Time.

Київ не буде подовжувати контракт з ПАТ "Київенерго" щодо управління тепловими активами столиці. Про це повідомив народний депутат, радник міського голови м.Києва Дмитро Білоцерковець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Напомню, срок действия договора с предприятием истекает в этом году. Важно понимать, что тарифы, в том числе зависят и от эффективного управления теплосетями, и их модернизации. Мое мнение, действующий контрагент не учитывает интересы киевлян и халатно относится к вопросу развития теплового хозяйства столицы, из-за чего жители Киева получают неадекватную себестоимость услуг", - написав Білоцерковець.

Нардеп також повідомив про те, що розпочато підготовку нових умов угоди на управління. Основою договору стануть енергоефективність, модернізація теплового господарства, зниження виробничих витрат, що в подальшому дозволить вплинути на тариф.

" Администрация города уже концептуально определились с перспективами управления тепловым хозяйством, к этой работе привлечены международные организации, в том числе Ernst & Young", – зазначив Белоцерковець.

Що буде в подальшому - шлях концесії або прямого муніципального управління, буде вирішуватися на сесії Київради орієнтовно в листопаді 2017 року, повідомив радник міського голови. Відомо, що для кожного з цих варіантів вже розроблена чітка дорожня карта. Рішення буде залежати від підсумків проведеного конкурсу і пропозицій, які місто отримає від учасників.

"Важно понимать, что необходимо создать условия, мотивирующие инвестора, проводить работы по энергосбережению и снижать производственные затраты", – резюмував нардеп.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...