У Авакова "бунт на кораблі": Нацгвардійці просять не відправляти їх на розгін блокади ОРДЛО, - депутат

Інформація отримана від бійців Нацгвардії, які просять це зупинити.

Блокувальники Донбасу. Фото: соцмережі.

Бійці Національної гвардії України, які дислокуються в Кривому Розі, не хочуть брати участь в розгоні "блокади торгівлі з окупантами" на Донбасі. Про це повідомляє в "Фейсбуці" депутат Криворізької міськради Микола Колесник, передають Патріоти України.

Ось що написав нардеп: "Часть Национальной гвардии N3011,что дислоцируется в Кривом Роге поднята по тревоге. Руководство этой части не раз благодарило Вилкулов за отеческую заботу. Выезд связан с ликвидацией редутов блокады. Один из руководителей операции полковник Голяков, который во время Революции Достоинства отвечал за координацию работы антимайдана с руководством партии регионов и поставку титушни в Киев. Для него это не выполнение приказа,а матч-реванш!

P.S: Подразделения Нацгвардии с Харькова и Запорожья тоже выдвигаются. Вперед в прошлое. Информация получена от бойцов Нацгвардии, которые просят это остановить. Уехали на 5 дней в район Бахмута".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...