У Чечні розстріляли депутата республіканського парламенту у власному авто - ЗМІ

Мухмад Асхабов був членом КПРФ, він став депутатом у вересні 2016 року.

Ілюстрація:http://kapital-rus.ru/

Російські журналісти дізналися про вбивство депутата чеченського республіканського парламенту Мухмада Асхабова. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на джерело в силових структурах, передають Патріоти України.

Мухмад Асхабов

Відзначається, що невідомі обстріляли машину депутата, про що агентству повідомило джерело.

На сайті КПРФ опублікували співчуття лідера партії Геннадія Зюганова в зв'язку з "передчасним відходом" Асхабова. Разом з тим, в повідомленні не уточнюється, як загинув депутат.

За даними ЗМІ, Слідчий комітет РФ завів справу про вбивство і незаконний обіг зброї. У релізі відомства йдеться, що машину Асхабова обстріляли, коли він їхав з дому на роботу, "що спричинило дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої депутат помер".

Як стало відомо, Мухмад Асхабов - член КПРФ, він став депутатом у вересні 2016 року. Раніше він працював в апараті парламенту, був радником глави Чечні Рамзана Кадирова і керівником його секретаріату, міністром майнових і земельних відносин республіки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...