У червні до Луцька повернулась зима (відео)

Щось погода в цьому році не на жарт розходилася. А все через байбака, якому спати не дають...

Луцьк в червні має зимовий вигляд. Фото "Фейсбук"У Луцьку в середині червня випав аномальний град, сніг, крім того, сильна злива затопила вулиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на численні повідомлення і знімки в соціальних мережах, якими діляться жителі міста. Вони ж відзначають, що над Луцьком пронісся справжній ураган.

Вулиці міста засипало шаром льоду. Злива із градом затопила вулиці Луцька і серед літа "намалювала" справжні зимові пейзажі. Спершу із чорних хмар з громом і блискавицею ринула лавина води, а по тому полетіли і шматки льоду. Град, хоч і був невеликим, проте насипало його шаром до 10 сантиметрів. Вулицями плавали крижини, ніби під час льодоходу. А на газонах, жартують лучани у соцмережах, можна було влаштовувати лижню. За годину вода зійшла, а лід розтанув.

Поліція і комунальники запевнили, що минулося без потерпілих – за винятком кількох пошкоджених у ДТП автівок та потовчених квітників. До речі, минулого місяця сильна злива із градом пройшла у Вінниці. Там крижинки розміром із квасолину вкрили землю. Перехожі, яких негода застала зненацька, знімали фото та відео природного явища на свої телефони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...