У чомусь може краще людей: Стадо свиней розтерзало пітона, який з'їв їх поросятко (відео)

Родинні почуття наповнили хрюшек гнівом і відвагою. Не станься трагедія, ці мирні досить істоти вважали б за краще ретируватися подалі від небезпечного хижака.

Стадо разгневанных свиней растерзало питона, который съел поросенка (видео)

Пітон волів би залишитися голодним, якби знав, яка помста очікує його за викрадення молодшого члена стада, повідмляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Величезний пітон в буквальному сенсі слова був пошматований в лісі розгніваними дикими свинями. Щонайменше вісім тварин дружно атакували плазуна, який поцупив і проковтнув порося (його обриси можна помітити всередині змії). Daily Mail повідомляє, що запис був зроблений або в Лаосі, або в Таїланді.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...