"Осеменитель, а не президент": РосЗМІ висміяли за новини про розмноження тварин після візиту Путіна

У мережі задалися питанням у відповідь на заголовки в ЗМІ, що ж робить російський лідер з тваринами, що після зустрічі з ним вони народжують.

Путін і коні Пржевальського. Фото: РБК.

Користувачів мережі розвеселила новина про те, що випущений президентом Росії Володимиром Путіним у заповіднику "Оренбурзький" кінь Пржевальського народив лоша, передають Патріоти України.

Журналісти уточнили, що Путін відвідав заповідник у жовтні 2016 року і випустив шістьох коней. "Рано вранці 18 вересня народилося лоша в першій із завезених групі коней. Саме цю гаремну групу випускав на територію заповідника президент Росії Володимир Путін. Мати новонародженого Лаванда - та сама кобила, яка першою вийшла із огорожі", - йдеться на сайті уряду Оренбурзької області.

У мережі зібрали заголовки до новин про пологи тварин за останні кілька років, пожартувавши, що президент РФ є "животворним". "Тигриця народила після зустрічі з Путіним", "В РФ корова народила після зустрічі з Путіним (відео)", "Випущена Путіним самка коня Пржевальського народила", - повідомляли російські видання.

У мережі задалися питанням у відповідь на заголовки в ЗМІ, що ж робить російський лідер з тваринами, що після зустрічі з ним вони народжують. Російський блогер Рустем Адагамов назвав президента РФ: "Путін животворний". На що у відповідь користувачі написали: "який запліднює", "Азіатський тигр, блін", "Подумаєш корова, кажуть, що навіть Кабаєва народила після зустрічі з ним", "Запліднювач, а не президент", - розійшлися в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...