У "ДНР" вибухнула вантажівка зі зброєю, "гібриди" вже встигли перекинути відповідальність на ЗСУ - розвідка

Командування російських окупаційних військ приховує відповідальність за вибух і виправдовує цей інцидент вигаданою підривною діяльністю сил АТО з використанням безпілотника.

Ілюсnрація:Укрінформ

Бойовики "ДНР", намагаючись приховати від росіян необліковану зброю та боєприпаси, сховали їх у вантажівці, яка вибухнула через самозаймання, а відповідальність за це поклали на сили ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"Комісією Південного ВО ЗС Росії продовжується перевірка службової діяльності підрозділів у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ЗС Росії, у тому числі ревізія служб ракетно-артилерійського озброєння", - пише розвідка.

За її інформацією, окремі командири частин бойовиків намагаються приховати необліковану зброю та боєприпаси.

"В районі 11 окремого мотострілецького полку 1 АК внаслідок самозаймання вибухнув вантажний автомобіль, в якому на час роботи комісії за вказівкою командира полку переховували зброя та боєприпаси", - пише розвідка.

З її слів, з метою уникнення відповідальності командування окупантів зробило доповідь про застосування силами АТО підривних зарядів по вантажівці за допомогою безпілотник.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...