У Донецьку біля штабу "ДНР" прогримів потужний вибух

Очевидці припускають, що вибухнула бочка з метаном.

Вибух на заправці. Фото: соцмережі.

У вівторок, 29 грудня, в центральному районі Донецька вибухнула автозаправка. Як повідомляють очевидці, інцидент стався на вулиці Артема - недалеко від центрального універмагу. Після вибуху сталося загоряння і на місце події виїхали пожежні, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

"Судячи з усього, вибухнула бочка з метаном, - розповів один зі свідків НП. - Звук вибуху і вибухова хвиля були відчутні на значній відстані. Це та заправка, яка знаходиться біля ЦУМу".

Варто відзначити, що фактично в декількох метрах від заправки розташовується один зі штабів незаконних збройних формувань "ДНР". А поруч із заправкою знаходиться зупинка громадського транспорту. Інформація про наявність постраждалих уточнюється.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...