У гуртожитку одного з ліцеїв на Буковині стало відомо про дивну смерть 18-річного студента

Тіло хлопця було виявлено його одногрупниками ввечері 26 лютого. Фахівці не виявили на тілі загиблого тілесних ушкоджень.

Ілюстрація:korrespondent.net

У гуртожитку Глибоцького професійного ліцею (смт. Глибока Чернівецької області) знайдений мертвим 18-річний студент. Про це повідомляє інформагентство АСС з посиланням на начальника Глибоцького відділення поліції ГУНП в Чернівецькій області Віталія Теутуляка, зазначають Патріоти України.

Тіло хлопця було виявлено його одногрупниками ввечері 26 лютого. Фахівці не виявили на тілі загиблого тілесних ушкоджень. Також відомо, що студент не мав хронічних захворювань і був абсолютно здоровий, займався спортом.

Хлопець був родом з села Корчівці. Його сім'я характеризується як благополучна. У ліцеї також дають хорошу характеристику загиблому.

Тіло студента направлено на судмедекспертизу до Чернівців. Там буде встановлена причина смерті. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...