У Харкові жінка зарізала коханця, а потім місяць прожила із його трупом (відео)

Зі своїм коханцем жінка прожила 10 років. Подружжя полюбляло випити, а після цього – влаштовували бійку.

Жінка вбила коханця і продовжувала жити із його трупом. Фото: скріншот з відео.

Жінка, вбивши свого коханця, ще цілий місяць проживала в квартирі разом з його трупом, бо боялася здаватися поліції. Врешті, коли до її квартири прийшли правоохоронці з вимогою впустити їх у житло, жінка вчинила спробу самогубства. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

Зі своїм коханцем жінка прожила 10 років. Подружжя полюбляло випити, а після цього – влаштовували бійку. «Вони коли нап’ються – б’ються і стають агресивними. Вона розповідала, що чоловік на неї накинувся з ножем, а вона оборонялась. Але хтозна, що там було насправді», - розповідає сусідка підозрюваної Ольга.

Сама жінка зізналася: свого коханця вбила ще наприкінці жовтня. Поліції здаватися не хотіла, а витягти труп чоловіка із кімнати не наважилася. Тож жінка місяць так і спала в одній кімнаті поруч із мерцем, а всі щілини позатуляла газетами, квитанціями та ганчірками.

Мешканці багатоповерхівки, в якій сталося вбивство, кілька тижнів потерпали від нестерпного смороду, а потім з усіх щілин до людських квартир полізли ще й хробаки. Люди одразу викликали поліцію, однак жінка не хотіла відчиняти двері. Натомість кинулася до вікна, аби вистрибнути.

«У неї в руках був ніж, яким вона почала різати собі вени. Почала робити вигляд, що хоче стрибнути з вікна, бо хотіла залізти на балконне вікно». – розповідає старший дільничний Московського відділу поліції Харкова Антон Піонтковський.

Поліцейські викликали підкріплення, а тим часом дільничний із патрульними вели перемовини з жінкою із сусіднього балкону. Зрештою, їм вдалося вмовити жінку покласти ніж та впустити їх в оселю, де вони і знайшли труп чоловіка. «Перед нами постала жахлива картина. У одній із кімнат у кріслі було тіло чоловіка. Як зясувалося у розмові з жінкою, саме вона нанесла йому удар ножем у серце», - каже інспектор патрульної поліції Харкова Андрій Сікаленко.

Нині квартира жінки опечатана, а їй самій загрожує до 15-ти років тюрми. Лікарям ще доведеться вирішити, куди потрапить підозрювана: за ґрати чи в лікарню. Зараз жінка знаходиться на обстеженні у психлікарні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...