У Херсоні чоловіки жорстоко вбили цуценят на очах у дітей (фото 18+)

Зоозахисники повідомили, що злочинці мали намір з'їсти собак​. Можливо, їх м'ясом вони збиралися лікувати туберкульоз за народними рецептами, кажуть експерти.

У Херсоні собак жорстоко вбили прямо на вулиці. Фото: "Фейсбук"

18 листопада у Херсоні двоє чоловіків жорстоко розправилися із чотирма цуценятами. Дані дії вони здійснили на очах дітей. Про це повідомляє Херсонське товариство захисту тварин «4 лапи», передають Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

Серед дня на очах у трьох дітей і перехожих, двоє чоловіків розправилися над чотирма цуценятами. Зокрема одному відрізали голову, ще трьом перерізали горло. Зоозахисники повідомили, що чоловіки мали намір з'їсти собак. Деякі експерти вважають, що чоловіки були хворі на туберкульоз, і саме тому вбили цуценят - народні рецепти пропонують собаче м'ясо для лікування цієї хвороби. Це може свідчити про те, що злочинці, скоріш за все, відбували покарання у в'язниці, вважають експерти. У мережі навіть звинувачують "закон Савченко" в цій події.

«Малюки задихалися і захлиналися своєю кров'ю, перед тим як померти. Запах крові був всюди, навколо все та ж картонна коробка але вже вся в крові… в мисочках під води-кров.4й малюк заліз в укриття, але перерізане горло не залишило йому шансів. В калюжі крові, він так і помер, а поруч з ним в переляку сиділи 4 цуценя, яким пощастило вижити», — йдеться в повідомленні.

Чоловіків затримала поліція. Вони не заперечували, що вбили цуценят. «Чоловіки сипали погрозами оточуючим – обіцяли зарізати чоловіка, який нам подзвонив і його собаку, неадекватно поводилися по відношенню до волонтера. Вони стояли і посміхалися, їм було весело. Залишилися 4 цуценят діти діставали з укриття, всіх в крові і моторошно наляканих», — розповіли активісти.

Нагадаємо, у селищі Бородянка Київської області працює діючий притулок для собак. Як стверджують волонтери, які відвідують собак, тварини міститися там у жахливих умовах. Деякі стверджують, що собак там б'ють до смерті. Щорічно на потреби притулку держава виділяє 5 мільйонів гривень.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...