У кращих радянських традиціях: На Донбасі бойовики розстріляли своїх за спробу втечі

Командування полку намагається приховати інформацію про цю подію від керівництва корпусу.

На околицях Новоазовська. Фото: соцмережі.

У зоні АТО бойовики розстріляли чотирьох своїх, які намагалися покинути передові позиції. Про це повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Зазначається, що у ніч проти 18 березня четверо військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК вирішили скористатися відсутністю офіцерів, зв'язали сержанта та намагалися перейти на підконтрольну силам АТО територію.

"Спроба втечі була виявлена із сусіднього блокпосту противника, втікачі були розстріляні з озброєння бойової машини піхоти", - йдеться у повідомленні. За інформацією розвідки, командування полку намагається приховати інформацію про цю подію від керівництва корпусу.

Раніше розвідка встановила, що бойовики на Донбасі приховують кількість дезертирів, яким продовжують виплачувати гроші. Командири підрозділів бригади з метою уникнення покарання і приховування випадків самовільного залишення місця служби військовослужбовцями зі зброєю, доповідали про відсутніх як таких, що виконують бойові завдання на важкодоступних передових позиціях і зв'язку з ними немає.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...