У Києві під ГПУ поліція затримала фальшивих АТОшників (фото)

У своїх поясненнях чоловіки вказали, що поблизу залізничного вокзалу до них підійшов незнайомець і запропонував за 400 гривень взяти участь у акції.
Фото: прес-служба Нацполіції.

Поліцейські затримали у Києві групу осіб, які вдавали учасників АТО на проплаченому мітингу. Про це повідомила київська поліція на своєму офіційному сайті, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловіків, частина із яких була одягнена у камуфляжний одяг, у середу помітили під будівлею Генеральної прокуратури України. "При відпрацюванні оперативної інформації про можливі провокації увагу правоохоронців привернули чоловіки, які дивно поводилися, мали із собою великі господарські сумки та дехто прямо тут організовано переодягався у камуфляж", - повідомили в поліції.

"Зʼясувалося, що більшість із них – уродженці західних областей, які прибули у столицю у пошуках роботи. У своїх поясненнях вони вказали, що поблизу залізничного вокзалу до них підійшов чоловік і запропонував за 400 гривень взяти участь у акції. При цьому вони мали одягнути військову форму ЗСУ і, вдаючи учасників АТО, тримати плакати провокаційного змісту", - додали у відомстві.

Повідомляється, що після спілкування із правоохоронцями та надання пояснень усіх чоловіків відпустили.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...