У Києві спіймали серійного грабіжника банків (відео)

Уродженець Херсона зізнався, що здійснює напади на фінансові установи ще з 2013 року.

Пограбування банку. Фото: www.novostimira.com.

Співробітники київської поліції затримали чоловіка, який грабував фінансові установи з 2013 року. Про це інформує прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Відзначається, що в чергову частину управління поліції Дарницького району столиці від касира надійшло повідомлення про розбій. "За словами жінки, у відділення зайшов невідомий, дістав з пакета гранату і пістолет. Погрожуючи ними, нападник змусив віддати йому наявні в касі гроші. Забравши чималу суму, а це - 20 тис. грн., 2,9 тис. євро і майже $ 1,7 тис., нападник зник у невідомому напрямку", - розповів начальник Головного управління Національної поліції України в місті Києві Олександр Терещук.

Буквально протягом півгодини в декількох кварталах, недалеко від станції метро "Позняки", правоохоронці затримали розшукуваного. Працівники слідчо-оперативної групи поліції вилучили у нього гроші, викрадені у банку. Чоловіка доправили в управління поліції Дарницького району Києва і встановили його особисті дані. 33-річний уродженець Херсона зізнався у скоєнні розбійного нападу на банк і ще в чотирьох аналогічних злочинах, які він скоїв на території столиці, починаючи з 2013 року. Згодом його впізнали свідки, а також вину підтвердили записи з камер відеоспостереження", - додав Терещук.

Відносно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням) і ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Заарештованому загрожує до дванадцяти років ув'язнення.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...