У Києві у під‘їзді будинку знайшли оголену мертву жінку (фото)

Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника та затримали його.

Поліція оперативно знайшла злочинця. Фото: прес-служба нацполіції.

У суботу, 3 лютого, у Києві у під‘їзді будинку знайшли оголену мертву жінку зі слідами удушення. Тіло вбитої було виявлено на вулиці Лятошинського у Голосіївському районі. Про це повідомляє прес-служба полії Києва, передають Патріоти України.

Правоохоронців викликали медики. На місце події прибули слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія та кінологи. За попередньою інформацією, смерть жінки настала від удушення.

Зазначається, що правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника та затримали його. "Підозрюваний у вбивстві жив неподалік від місця скоєння злочину. Він перебуває у стані сп’яніння. Нині із ним та на місці вбивства проводяться слідчі дії", – розповів головний поліцейський Києва Андрій Крищенко.

Поліція відкрила справу за статтею "Умисне вбивство". Експерти також перевіряють, чи зґвалтував зловмисник свою жертву. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...