У Києві ветеран "Айдару" підірвав себе гранатою

Боєць АТО залишив записку, у якій просив нікого у його смерті не звинувачувати.

У Києві на місці трагедії. Фото: 24tv.ua.

Трагедія трапилась у Києві. Військовослужбовець АТО підірвав себе гранатою. Про це пише Еспресо.TV, посилаючись на власні джерела. Новину передають Патріоти України.

Трагедія трапилась біля заїзду на Труханів острів з Московського мосту. При цьому правоохоронці, що працювали на місці, не підтверджували, що чоловік – боєць АТО і що він підірвав себе гранатою. Але погодились, що він скоїв самогубство.

Пізніше в ефірі телеканалу 112 Україна голова столичної поліції Олександр Терещук підтвердив, що загиблий був військовим та мав контузію. "Чоловік написав записку, що хоче покінчить життя самогубством. Товариш приїхав туди (на місце трагедії. - Ред.) і знайшов тіло батька. Чоловік був у зоні АТО, звільнився, був контужений до цього. Граната РГД. Було розпочато кримінальне провадження за фактом вбивства. Проводимо розслідування", - зазначив він. За його словами, походження гранати поки невідоме.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...