У київський офіс нардепа Тарути кинули "коктейль Молотова"

Пляшка із запалювальною сумішшю була також кинута у будинок, розташований у Голосіївському районі Києва, де проживає Тарута.

Сергій Тарута. Фото: соцмережі.

Вночі проти четверга, 15 лютого, у Києві невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в будівлю на Ярославовому Валу, де розташований офіс народного депутата України Сергія Тарути. Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на речника Нацполіції Ярослава Тракала, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі у Шевченківському районі невідомий кинув пляшку з легкозаймистою речовиною поблизу приймальні депутата Тарути. За попередньою інформацією, це дизпаливо", – розповів речник поліції.

Тракало додав, що на місце виїжджала поліція. Цей інцидент правоохоронці кваліфікували як хуліганство. При цьому видання із посиланням на власні джерела зазначає, що пляшка із запалювальною сумішшю була також кинута у будинок, розташований у Голосіївському районі Києва, де проживає Тарута. У поліції цю інформацію поки що не підтвердили.

Тим часом у прес-службі нардепа журналістам розповіли, що пляшка була кинута у будинок Тарути і зазначили, що готується відповідна заява до поліції. У прес-службі також додали, що Тарута вважає інцидент "актом грубого тиску зі сторони тих, кого лякає його політична діяльність, скерована на злам корумпованої системи".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...