У “ЛНР” запровадили “кримінальну відповідальність” за несплату поборів

З 2016 по 2017 рік у “правоохоронних органах” терористів знаходилося 24 справи, пов’язаних з несплатою податків і зборів.
Ігор Плотницький. Фото: соцмережі.

Терористи “ЛНР” запровадили “кримінальну відповідальність”, для мешканців окупованої Луганщини, котрі відмовляться сплачувати внески за “соціальне страхування”. Новину передають Патріоти України.

“Відповідно до закону про єдиний внесок на державне страхування є обов’язковим і регулярним. Однак раніше жодним законодавчим актом не була передбачена відповідальність за його несплату”, – сказала представниця терористів.

Тож тепер окупаційна влада виправила незручність: “Вводиться новий склад злочину – ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування”, – сказано у повідомленні.

Як повідомили “чиновники ЛНР” з 2016 по 2017 рік у “правоохоронних органах” знаходилося 24 справи, пов’язаних з несплатою податків і зборів. Даними "злочинами" терористам завдано загальний збиток понад 54 мільйонів рублів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...