У Мелітополі напали на інкасаторів: Озброєні нападники, не отримавши грошей, вирішили спалити авто з людьми живцем

Невідомі відкрили стрілянину по інкасаторах з автомата і пістолета.

Машина інкасаторів після нападу. Фото: РІА-Мелітополь.

У п'ятницю ввечері, 8 квітня, в районі повороту на село Спаське під Мелітополем було скоєно напад на інкасаторський автомобіль. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Ріа-Мелітополь.

Авто належить банку ПУМБ. "Після того, як інкасатори зібрали виручку в Мелітополі, вони вирушили звичним маршрутом у Запоріжжя. Тут на повороті на Спаське на них влаштували засідку. У броньованому сейфі було близько 1,5 млн. грн", - сказано в повідомленні.

Джерела в правоохоронних органах повідомили ЗМІ, що невідомі відкрили стрілянину по інкасаторах імовірно з автомата і пістолета. Інкасатори діяли згідно з інструкцією і забарикадувалися в авто. "Коли нападники зрозуміли, що так їм грошей не добути - облили машину банку і підпалили. Декілька хвилин четверо охоронців перебували в палаючому автомобілі. Все відбувалося на жвавій ділянці траси Харків - Сімферополь близько 19-ї години. Так і не забравши здобич, злочинці зникли. Наразі вони не затримані. Інкасатори серйозно не постраждали", - інформує ЗМІ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...