Ціна за Катю Гандзюк: "Я немного удивился: "А как ты себе это представляешь? Это же женщина... Если побить, руку-ногу сломать, то пятерка. Если кислотой - то 2,5-3", - зізнання Торбіна

Згідно зі свідченнями підозрюваного в убивстві співробітниці Херсонської міськради Катерини Гандзюк Сергія Торбіна, вбивати активістку не планувалося.

Катерина Гандзюк. Фото: соцмережі.

Кримінальний авторитет Олексій Левін, який фігурує у справі про вбивство співробітниці Херсонської міськради Катерини Гандзюк, озвучував підозрюваному Сергію Торбіну вартість нападу на активістку. Це випливає з розшифрування свідчень Торбіна, озвучених на засіданні Шевченківського райсуду Києва під час обрання запобіжного заходу для голови Херсонської облради Владислава Мангера, ще одного фігуранта справи, повідомляють Патріоти України.

Я спросил: "Кому причинить, что за телесные повреждения? Кому конкретно?". Он говорит: "Гандзюк". Я немного удивился. Потом говорю: "А как ты себе это представляешь? Это же женщина". "Ну женщина и женщина, и что?" Говорю: "Я сам этого делать не буду, у ребят спрошу. Что по чем?". "Если побить, руку-ногу сломать, то "пятерка". Если кислотой облить, то 2,5–3", – розповів Торбін.

За його словами, Левін пояснив, що діяльністю Гандзюк незадоволений Миколайович, чиє прізвище він не називав. "Я так предположил, что это может быть Мангер", – зазначив Торбін. Він підкреслив, що "Левин хотел, чтобы ребята сделали телесные повреждения".

"Должна была быть рука-нога, средней тяжести повреждения, а не такие последствия. Количество серной кислоты выбирал исполнитель", – сказав Торбін.

Джерело: Цензор.НЕТ

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...