“У мене діти”: Москвичі бояться назвати тих, хто підриває росіян (відео)

Москвичі також згадали низький рівень профілактики тероризму, причому чим більше влади у спецслужб – тим сильніше вони деградують.

Вибух у пітерському метро. Фото: Еспресо.TV.

Деякі опитані відмовилися відповідати, пославшись на страх. Російський журналіст і відеоблогер Саша Сотник опублікував на своєму YouTube-каналі Sotnik-TV опублікував нове опитування серед москвичів, передають Патріоти України.

На питання “хто здійснює теракти проти росіян і з якої причини”, жителі столиці РФ відповіли, що це були терористи. Деякі опитані відмовилися відповідати, пославшись на страх. “У мене діти”, – сказав один з респондентів. Москвичі також згадали низький рівень профілактики тероризму, причому чим більше влади у спецслужб – тим сильніше вони деградують.

Нагадаємо, о 14:40 3 квітня в метро Петербурга стався вибух у вагоні, який рухався по синій гілці метро. За уточненими даними, під час вибуху загинули 14 людей, постраждала 51 особа. Слідчий комітет Росії (СК РФ) підтвердив, що вибух в метро Санкт-Петербурга влаштував Акбаржон Джалілов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...