"У мене є компромат на Порошенка, з оприлюденням якого він сяде", - Микола Мельниченко нагадав про себе

Скандальний майор тим не менше також заявив, що оприлюднювати компромат не буде, щоб "не грати на боці Кремля".

Микола Мельниченко. Фото:politrada.comСкандально відомий майор Микола Мельниченко заявив, що має компромат на українського президента. Таку заяву екс-майор зробив ще у жовтні у своєму інтерв'ю виданню Публичные люди, інформують Патріоти України.

За його словами, співробітники прокуратури, які проводили обшуки в його будинку та помешканні батьків його дружини Наталі Розинської, вимагали публікації матеріалів. Однак сам Мельниченко не збирався оприлюднювати компромат.

"Гадаю, що йде гра силовиків з метою підставити Порошенка, як колись Литвин підставив Кучму. Щоб я розізлився на нього і сказав, що я про нього думаю, зігравши таким чином на боці Кремля. Я заявляю, що робити цього не збираюсь, хоча дуже погано ставлюсь до Порошенка.

Ну да, в мене є компромат на нього – він лайно і його можна саджати в тюрму. Але я чітко усвідомлюю, що якщо я його викину, то позиції Порошенка, а значить і України, будуть ослаблені", - заявив екс-майор.

З часу заяви майора пройшло уже півроку, але жодного компромату від Мельниченка ніхто так і не дізнався.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...