У мережі оприлюднили скаргу, яку передали в Держдеп на топ-пропагандиста Кремля (документ)

В документі йдеться про те, що в світлі агресії Російської Федерації проти України і проти Сполучених Штатів варто покарати осіб, відповідальних за неприйнятну поведінку в "сучасному, взаємопов'язаному і глобалізованому світі".

Володимир Соловйов. Фото: argprint.com.ua.

В інтернеті оприлюднили заяву, подану в Держдеп США, з приводу скасування видачі американської візи для російського пропагандиста Володимира Соловйова. Відповідний документ в своєму Twitter розмістив + 18Oleg, передають Патріоти України.

"На Володю в Держдеп наскаржилися, хочуть візи позбавити. Як пише @aavst, будемо спостерігати, ага", - йдеться у підписі до скарги. Так, в документі йдеться про те, що в світлі агресії Російської Федерації проти України і проти Сполучених Штатів варто покарати осіб, відповідальних за неприйнятну поведінку в "сучасному, взаємопов'язаному і глобалізованому світі".

"Особи, які допомагають російському режиму, не повинні мати можливість вільно подорожувати до Сполучених Штатів, тому що їх присутність на американській землі порушує дух нашої Конституції, підриває мирний порядок після Другої світової війни і прямо або побічно становить загрозу безпеці та інтересам Сполучених Штатів Америки" , - зазначено в документі. Так, лист є клопотанням про накладення особистих санкцій щодо російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...