У мережі з'явилися фото та свідчення очевидців ДТП у Львові, у яку потрапив екс-мер міста

На момент зіткнення за кермом авто перебувала дружина екс-чиновника.

На місці ДТП. Фото:FacebookКолишній міський голова Львова Любомир Буняк ввечері, 24 жовтня, потрапив в аварію. Інцидент стався у Львові на вулиці Мельника. Про це пише Апостроф, передають Патріоти України.

Повідомляється, що на момент зіткнення за кермом Citroen C4 перебувала дружина екс-чиновника. Причиною ДТП стало те, що один з автомобілів на високій швидкості намагався перебудуватися з іншої смуги.

Одна з мешканок міста в Facebook опублікувала фото з місця аварії і розповіла про подію.

"Напевне я сьогодні молитимусь як ніколи і дякувати Богу що ми живі.. Тільки що, на перехресті біля Спартака, я йдучи з садочка з синами, перейшла перехрестя, а за спиною в п'яти метрах від нас сталось ось це... уламки від машин просвистіли біля нас.... більш обізнані зєваки, ніж я, кажуть, що мужчина на фото біля більш пошкодженої машини, не хто інший, як Любомир Буняк, я не в курсі. Одне знаю точно, страшно, що отак на рівному місці можна не дійти додому....", - зазначила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...