У "молодих республіках" день "трауру": Штаб АТО повідомив дуже добру новину з Донбасу

Символічно, що в день прийняття Україною закону про реінтеграцію Донбасу "гібридні" корпуси Росії не наважились на жодну провокацію. Чи то дуже засмучені, чи отримали вказівку з Москви, де сподівались на провал законопроекту і не хотіли дратувати "хунту".

Ілюстрація:cbsnews.com

З початку доби 18 січня підтримувані Росією бойовики жодного разу не порушили режим тиші на Донбасі. Про це повідомив штаб української воєнної операції у Facebook, передають Патріоти України.

При цьому в штабі зазначили, що один військовослужбовець Збройних сил України отримав травму під час проведення інженерних робіт. Його доставили до військового госпіталю та надали необхідну медичну допомогу. Життю українського військового нічого не загрожує, заявили в штабі.

В угрупованнях "ДНР" і "ЛНР" станом на 19:20 18 січня не повідомляють про ситуацію на непідконтрольній українському уряду території.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий, новорічно-різдвяний, "режим тиші" з півночі 23 грудня 2017 року. Нинішнє нове перемир’я, як і попередні, порушується практично щодня. Сторони заперечують свою вину в цьому і звинувачують противників у провокаціях.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...