Москва горить, елітну Рубльовку заволокло димом через потужну пожежу (відео)

Схоже Віктор Федорович і Микола Янович вранці відчули першіння у горлі або разом з шишками російського бомонду стали свідками шоу з диму та вогню.

Рубльовка

Раннім ранком 16 квітня розпочалася масштабна пожежа на Рубльовскому шосе, що на заході Москви, зазначають Патріоти України.

Як повідомили в російському Міністерстві з надзвичайних ситуацій, пожежа розпочалася о 4.32 ранку на одному зі складів. Спочатку вогонь охоплював 150 квадратних метрів промзони, пізніше перекинувся на лісовий масив. На 7.00 що стихія охоплювала більше більше тисячи квадратних метрів.

«За попередніми даними, на складі знаходяться пластикові ємності. Загальна площа пожежі після часткового переходу на лісовий масив становить 1500 квадратних метрів», - сказав представник МНС. У відомстві наразі не в курсі чи є людські жертви ,як і про те, що стало причиною пожежі.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...