Чергова пожежа в Москві: Горіло приміщення торгового центру (відео)

Серед потерпілих від пожежі в торговому центрі "РІО" є дитина.

В Москві сталася масштабна пожежа. Фото: Народна Правда.

У результаті пожежі в торговому центрі "РІО" на Дмитрівському шосе в Москві постраждали 14 осіб, в тому числі щонайменше одна дитина. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах, передають Патріоти України.

Постраждалим знадобилася медична допомога. Співрозмовник агентства додав, що в палаючій будівлі ще можуть перебувати люди.

До палаючого ТЦ вилетів вертоліт московського авіаційного центру, він займається эквакуацией постраждалих. Всього на місці події працює близько 20 пожежно-рятувальних підрозділів.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...