Фастівська трагедія повторилася: У Херсоні внаслідок вибуху у будинку постраждали люди

Вибух був такої сили, що будова склалася всередину, а ударна хвиля пошкодила стіну сусіднього будинку, де йшла підготовка до святкування дня народження підлітка.

Про вибух у будинку рятувальникам повідомили о 16.07  Фото: kherson.dsns.gov.ua.

Вибух газу стався в приватному будинку по вулиці Грибоєдова в Херсоні в понеділок, 17 грудня. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в регіоні, передають Патріоти України.

В результаті вибуху постраждав 36-річний власник зруйнованого будинку і сусідський 16-річний хлопець, якого травмувало ударною хвилею. Обидва госпіталізовані в обласну та дитячу обласну лікарні відповідно у важкому стані і стані середньої тяжкості.

За даними місцевих ЗМІ, вибух був такої сили, що будова склалася всередину, а ударна хвиля пошкодила стіну сусіднього будинку, де йшла підготовка до святкування дня народження підлітка. Саме в кімнаті 16-річного хлопця обвалилася стіна, він отримав множинні удари і перелом ноги. При цьому повідомляється, що причина інциденту - вибух балонного газу - пропану.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...