У Москві поліцейського... зґвалтували повії

Представник правопорядку стверджує, що він постраждав при виконанні.

Фото: 301-1.ru

В ніч на 12 січня поточного року молодший лейтенант прийшов до притону, який знаходиться в багатоповерхівці у Шмітовському проїзді. За словами чоловіка, це було його завдання, відзначають Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Після того, як поліцейський вибрав дівчину на ім’я Лола, співробітник правопорядку віддав їй десять тисяч рублів. Отримавши гроші, Лола повела його на кухню, де він і показав своє посвідчення.

Однак замість того, щоб панікувати, робітниці борделю підняли на сміх курсанта університету МВС. Вони його почали обзивати та вдарили каструлею по голові.

«Прокинувшись, я опинився в кімнаті, і був прив'язаний, і у мене були спущені штани, і мої сідниці були голі, я відразу ж почав кричати і кликати на допомогу, але прийшли ці дівчата і почали мене ґвалтувати» - розповів потерпілий.

Як відомо, насилля тривало протягом тридцяти хвилин, поки в квартиру не увірвався наряд поліції. Дівчат заарештували.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...