У Москві помер відомий радянський футболіст

Чоловікові було всього сорок п'ять.

Сергій Шустіков. Фото: obozrevatel.com

Відомий у минулому футболіст Сергій Шустіков помер в Москві на 46-му році життя. За попередніми даними причиною смерті став серцевий напад, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

"Сергій Вікторович Шустіков раптово помер у своїй квартирі в ніч з 6 на 7 січня. Ніщо цього не віщувало. Йому раптово стало погано, і коли приїхала швидка, то врятувати його вже не вдалося", - цитує ТАСС повідомлення прес-служби футбольного клубу " Соляріс ", де працював спортсмен.

Шустиков народився в 1970 році. Був вихованцем футбольної школи московського "Торпедо". Протягом восьми років виступав у складі автозаводців, ставши в 1991 році бронзовим призером чемпіонату СРСР. У складі олімпійської збірної Союзу в 1991 році провів дві гри. У 1992 році зіграв два матчі за збірну СНД. У 1993-му став володарем Кубка Росії.

У 1996 році виїхав до Іспанії, де виступав за "Расинг". У 1997-1998 роках грав за ЦСКА, завоювавши срібні медалі першості Росії. Потім знову виїхав за кордон. Кар'єру гравця закінчив у 2004 році у складі ФК "Москва".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...