У Нацполіції розповіли, кого підозрюють у вбивстві патрульного у Дніпрі

У скоєнні злочину підозрюють Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за скоєння інших тяжких злочинів.

Вадим Троян. Фото: РБК.

Олександр Пугачов, який, ймовірно, застрелив поліцейського в Дніпрі, виявився бійцем батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо". Про це розповів заступник голови Національної поліції Вадим Троян в ефірі одного з телеканалів, передають Патріоти України.

"Ми вважаємо, що одна з осіб – це людина, яка перебуває в розшуку. Портрет підходить під двох людей. Один з них – це не секрет – Пугачов Олександр Андрійович, 1983 року народження з міста Тореза. Прізвище другого ми поки не можемо назвати прізвище, так як поки що не підтвердилася інформація", – заявив він.

Нагадаємо, сьогодні близько 10 години ранку у Дніпрі зловмисник відкрив вогонь по поліцейських. Один з патрульних загинув на місці. Його напарниця отримала порання. Для пошуку злочинця введено оперативний план "Сирена".

Вірогідно він втік на машині Citroen сірого кольору. Номери – АЕ 7053 АА. У скоєнні цього злочину підозрюють Олександра Пугачова, який перебував у розшуку за скоєння інших тяжких злочинів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...