"У него не было соучастников. Почувствовав себя в ловушке он застрелился": Нацполіція оприлюднила подробиці нападу на інкасаторів в Одесі

Особу злочинця вже встановлено: це 41-річний одесит, який раніше працював інкасатором-водієм у тому ж банку.

Ілюстрація: ЖЖПрацівники Приморського відділу поліції Одеси розслідують напад на інкасаторську машину, яка належить одеському філіалу "Райффайзен банк Аваль", за ознаками скоєння умисного вбивства та розбійного нападу. Про це в п'ятницю повідомив Укрінформу керівник відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Андрій Костюк, передають Патріоти України.

"За фактом нападу на інкасаторську машину, скоєного 10 березня біля супермаркету" Фокстрот", ведеться кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України", - зазначив Костюк .

За версією слідства, "коли інкасаторська машина під'їхала до магазину "Фокстрот", 26-річний інкасатор і 23-річний охоронець пішли забирати касу, а 47-річний водій і один з інкасаторів-охоронців залишилися в машині, двері якої були прочинені. У цей момент до машини підійшов чоловік у бронежилеті, застрелив водія і спробував застрелити охоронця, щоб забрати гроші, які були в машині. Однак охоронець вискочив з машини і заблокував нападника всередині. Відчувши себе в пастці, той застрелився. Його тіло правоохоронці знайшли в салоні автомобіля, коли відкрили двері".

Костюк додав, що "особу злочинця вже встановлено: це 41-річний одесит, який раніше працював інкасатором-водієм у тому ж банку. Спочатку він застрелив водія інкасаторського автомобіля з мисливської рушниці 12 калібру, яку зареєстрував на своє ім'я і використовував у злочинних цілях. А коли опинився в заблокованій машині, застрелився з рушниці сам".

Щодо пораненого інкасатора, то він перебуває під охороною у відділенні щелепно-лицьової хірургії 11-ї міськлікарні. Його стан лікарі оцінюють як середнього ступеня тяжкості, однак життю інкасатора нічого не загрожує.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...