У ніч на Андрія: сьогодні ввечері дівчата ворожать на майбутнього нареченого

Є чимало способів дізнатися про свою долю в цю ніч.

Кожен з нас хоче зазирнути в майбутнє. Фото: medicineno.com

Завтра, 13 грудня, православні відзначають дeнь святoго апoстола Андpея Первозванного. Цей день, за віруваннями, здатний прочинити двері в потойбічний світ та допомогти заглянути в майбутнє. У ніч на Андрія самотні дівчата можуть дізнатися ім'я свого майбутнього нареченого, повідомляють Патріоти України. Ми пропонуємо самотнім жінкам кілька нескладних ворожінь, за якими вони зможуть дізнатися ім'я судженого. Забобони? Можливо. Але що заважає перевірити?

* Вночі, напередодні 13 грудня покладіть під подyшку мішочок з дванадцятьма листками. На одинадцяти з них напишіть будь-які чоловічі імена, а останній листочок залиште порожнім. На наступний день витягніть один з папірців. Яке з імен попадеться - так і будуть звати нареченого. Якщо випаде порожній папірець, значить ім'я судженого поки залишається таємницею.

* Вважається, що чоловік, який прийде уві сні до дівчини у ніч на 13-е грудня, одружиться з нею. Тому, любі дами, постарайтеся запам'ятати свій сон в цю ніч.

* Ворожіння на дзeркалах

Відразу попередимо, що подібні ворожіння не для слабкодухих. Треба взяти два однакових великих дзеркала, поставити їх навпроти та підсвітити двома свічками, прагнучи утворити на стіні довгий коридор, підсвічений вогнями. Ворожуючій особі треба прибрати з кімнати всіх тварин і сторонніх людей і дивитися на той коридор. Наприкінці нього можна буде побачити свою долю. Однак можна зустріти і нечисту силу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...