У Німеччині прихильники Путіна намагатимуться "здружити" українську молодь з російськими окупантами - ІС

Фіксуються систематичні спроби урядових кіл і неурядових організацій ФРН, спрямовані на "примирення" українського та російського суспільства, "зниження напруги" тощо.

Фото:sprotyv.info

Як стало відомо, в Німеччині в листопаді поточного року російські симпатики і місцеві "запутінці" планують провести антиукраїнський шабаш із залученням громадян України. Про це йдеться на сайті Информационное сопротивление, передають Патріоти України.

Фіксуються систематичні спроби урядових кіл і неурядових організацій ФРН, спрямовані на "примирення" українського та російського суспільства, "зниження напруги" тощо.

Особлива увага приділяється молодіжному середовищу як базису для "відновлення" контактів і майбутніх "дружніх відносин" з країною-окупантом.

Так, 19-25 листопада ц.р. в Берліні з ініціативи МЗС Німеччини молодіжними громадськими організаціями "Асоціація випускників німецько-російського молодіжного парламенту", "Фонд міжнародного обміну" (Росія-Німеччина) і НВО "Молода дипломатія" заплановано проведення семінару на тему: "Німеччина, Росія, Україна: спільне майбутнє?".

Заявленою метою заходу є проведення "дискусії" між українською і російською молоддю в баченні шляхів вирішення "конфліктної ситуації", визначення "ролі медіа-ресурсів на уявлення ситуації в сусідній державі".

З огляду на той факт, що організаторами заходу є російсько-німецькі організації, не виключається можливість нав'язування українським представникам проросійської позиції у відносинах між Україною і Росією, а також створення відповідних відеосюжетів для російських пропагандистських ЗМІ, змістом яких буде нібито "повне взаєморозуміння" між молоддю двох країн.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...