У нього "вкрали" свій особистий "русский мир": Екс-нардеп регіонал та сепаратист погрожує чиновнику КМДА через знесений МАФ

Луганський бізнесмен екс-нардеп Володимир Медяник відкрито підтримав анексію Криму і мітинги сепаратистів у Луганську, але бізнес в нього чомусь у столиці.

Дмитро Білоцерковець. Фото: kyiv.solydarnist.org.Директор Департаменту міського благоустрою КМДА Дмитро Білоцерковець заявив про те, що отримує погрози у SMS-повідомленнях від екс-нардепа "Партії регіонів" Володимира Медяника. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Білоцерковець опублікував два повідомлення із погрозами та нецензурною лексикою, які, стверджує, отримав від екс-регіонала. "Весь вечір мені строчить SMS-ки з погрозами колишній депутат парламенту від "Партії Регіонів" Володимир Медяник. Обіцяє помститися за знесення літнього майданчика його ресторану на Басейній", - пише Білоцерковець.

Напередодні у центрі Києва розгорівся скандал. Через прорив труби у мешканців будинку на вулиці Басейній тривалий час була відсутня гаряча вода. Але поремонтувати прорив було неможливо через те, що доступ до комунікацій перекрили літні майданчики кафе. Містяни перекрили рух центральними вулицями, привертаючи увагу до своєї проблеми. Чиновники КМДА прибули на місце. Виявилось, заклади не мають дозволів на розміщення літніх майданчиків. Тому було ухвалене рішення про демонтаж.

За це, стверджує Білоцерковець, Медяник погрожує розправою. "Пише, що мене не врятують, потім загрожує медіа-атаками від будь-яких технологів, політологів, криє матом", - додав чиновник КМДА. Зазначимо, що луганський бізнесмен екс-нардеп Володимир Медяник відкрито підтримав анексію Криму і мітинги сепаратистів у Луганську. У вересні 2015 року активісти опублікували дані про те, що Медяник та його родина скуповують елітну нерухомість у центрі столиці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...