"У нього замість прицілу пляшка горілки": У мережі висміяли екіпірування "російського солдата майбутнього" (фото)

​Коштувати такий костюм буде близько $45 тисяч.

Фото:Facebook

У РФ представили екіпіровку "російського солдата майбутнього", яка дуже нагадує вбрання бійця з гри "Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier" 2012 року. Концепт показав віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Група депутатів Державної Думи ФС РФ на моє запрошення відвідала Фонд перспективних досліджень та ознайомилася з результатами його роботи в галузі робототехніки, перспективного матеріалознавства, адитивних та інформаційних технологій", - написав він.

Екіпірування складається з системи зв'язку, бронекомплекта "Пермячка" для захисту тіла, комунікатора з GPS і ГЛОНАСС, маскування в інфрачервоному спектрі, переносної рації і штурмової гвинтівки з підствольником і прицілом. Коштувати такий костюм буде близько $45 тисяч. У мережі відразу ж звернули увагу на схожість екіпіровки з тією, яка була показана в грі.

"Те, що "російський солдат майбутнього", якого презентував Рогозін, схожий на солдата з комп'ютерної гри - не страшно. Страшно, що у нього замість прицілу пляшка горілки", - пишуть користувачі.

"Зліва концепт-арт екіпіровки російського "солдата майбутнього", яку днями показав Рогозін. "Справа бокс-арт гри Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier". Знайдіть 10 відмінностей", - відзначили в мережі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...