У Пентагоні розповіли, скільки Росія витримає конфлікт на Донбасі

Навіть ціни на нафту деякий час не зможуть змусити росіян припинити їхні військові злочини.

Пентагон. Фото: svetiteni.com.ua.

У Міністерстві оборони США припускають, що Росія здатна підтримувати бойові дії на Донбасі ще протягом двох років. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на depo.ua.

За даними Пентагону, в Донбасі знаходяться до 4 тисяч російських військових, які беруть участь у боях і консультують місцевих бойовиків. В американському відомстві зазначають, що втручання Росії у сирійський конфлікт не вплинуло на відправку великої кількості військової техніки в Донбас. Мова йде, зокрема, про ракетні установки, артилерію, безпілотники та інше обладнання.

"Я думаю, що вони можуть підтримувати його (військовий конфлікт) протягом значного періоду часу. Ми вважаємо, що вони могли б легко підтримувати його протягом 24 місяців, навіть якщо ціни на нафту залишаться низькими, а російська економіка продовжить залишатися в стагнації", - зазначив чиновник Міноборони США. Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що за 20 і 21 квітня у 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусах російсько-терористичних військ загинули шість і були поранені 32 людини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...